Baby kleding online kopen

Als kersverse ouder beschik je plots over heel wat minder tijd en een nieuw, hectisch levensritme. Er is immers plots een kleine mini-me om voor te zorgen! Gelukkig kan je heel wat van de nodige spulletjes, zoals goedkope en leuke babykleding, gewoon online bestellen. Dat biedt heel wat voordelen: je wint tijd, je hebt meer keuze, je kan filters instellen zodat je alleen te zien krijgt waar je naar op zoek bent, en je vermijd de stress van een winkelbezoek met een hyperactieve peuter op sleeptouw. Ideaal dus!

Let op dat de eerste kleding voor de baby echt bestaat uit comfortabele pakjes. Een pasgeboren baby slaapt veel en ligt vrijwel de hele dag in een wiegje of box. Comfortabele, zachte katoenen kleertjes zonder al te veel naden zijn daarbij fijn. Een babyvestje of babyshirtje met capuchon is niet altijd handig wanneer je kindje op zijn rug ligt. Ga dus liever voor een lief feetje pyjama in plaats van een volledige outfit. 

Ook moet je kindje regelmatig verschoond worden. Let hierbij goed op dat de kleding makkelijk over het hoofdje van de baby gaat. Een baby werkt nog niet helemaal mee bij het aankleden. Een romper met envelop opening is het handigst, omdat deze makkelijk over het hoofdje van je kindje gaat.

Voor je kinderkleding online gaat bestellen is het handig om eerst te weten wat je allemaal nog hebt. Misschien heeft je kind een groeispurt gehad en denk je dat niets meer past. Maar probeer toch eens een pas sessie in te plannen om te zien of er echt niets is wat nog wel gedragen kan worden. Kledingstukken als vestjes en blouses kunnen vaak best wat langer door gedragen worden als de mouwen iets opgerold worden. En een broek die te kort is geworden, kun je de schaar inzetten zodat je er weer een hippe korte broek bij hebt.

De meeste ouders hebben zo hun vaste shopadressen voor zichzelf en de kids. Het hebben van een favoriete kledingmerk heeft nogal wat voordelen. Zo weet je precies hoe de maten vallen, hoe de kwaliteit van de kledingstukken is en of je dus ook echt waar krijg voor je geld. Hippemensjes babykleding heeft bijvoorbeeld veel fijne merken te koop. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *