De juiste zorgverkering aan de hand van jouw gezondheid

Wil je de beste zorgverzekering vinden voor jouw gezondheid voor het jaar 2022? Om de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken en om de goede verzekering te vinden die goed bij jou past klik hier om dat via de link te kunnen bekijken. Doordat de filters erg uitgebreid zijn kun je de juiste zorgverzekering vinden voor jouw gezondheid voor 2022. Dit kan al in een paar minuten tijd gebeuren. Je kunt het beste dit op een laptop doen om het goed met elkaar te kunnen vergelijken.

Zorgverzekering 2022

Doordat de zorgpremies weer bekend zijn voor het jaar 2022, kun je de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Door de overstap te maken kun je ook nog eens behoorlijk besparen wat geld betreft.

Verschillende zorgverzekeringen

Je hebt verschillende zorgverzekeringen voor jouw gezondheid die je kunt afsluiten. Zo wordt er op de site aangegeven welke populair, goedkoopste of het beste is. Ook hebben ze nog de zorgverzekeringen voor de fysio, tandarts en vrije zorgverzekering erbij ingevoegd voor je.

Populaire zorgverzekeringen

Er zijn genoeg zorgverzekeringen die populair zijn. Wij hebben een aantal zorgverzekeringen voor je op een rijtje gezet zodat het overzichtelijker is om het te kunnen bekijken.

·        CZ Direct, hier heb je een basisverzekering voor 116,95 euro per maand ook heb je een eigen risico van 385 euro waarbij je een extra korting van 20 euro per maand hebt bij een maximaal eigen risico. Ook heb je nog een ruime zorgkeuze waarbij je extra korting krijgt bij een jaarbetaling van 28,06 euro.

·        Zilverenkruis, heb je een basisverzekering voor 120,95 euro per maand. Dit noemen ze ook wel basisbudgetverzekering. Ook heb je een eigen risico van maximaal 385 euro waarbij je extra korting van 20 euro per maand hebt als je het maximale eigen risico hebt behaald. Daarnaast heb je een beperkte zorgkeuze waarbij je extra korting krijgt voor een jaarbetaling van 14,51 euro.

·        FBTO, heb je een basisverzekering voor 122,50 euro per maand. Daarbij heb je een eigen risico van maximaal 385 euro waarbij je een extra korting van 22 euro per maand op je maximale eigen risico. Je hebt bij deze verzekering een ruime zorgkeuze.

·        CZ, hier heb je een basisverzekering voor 123,10 euro per maand. Dit noemen ze ook wel een zorgbewust polis. Hierbij heb je een eigen risico van maximaal 385 euro waarbij je een extra korting van 17,50 euro per maand hebt bij een maximale eigen risico. Je hebt bij deze zorgverzekering een ruime zorgkeuze tot je beschikking. 

·        OHRA, hier heb je een basisverzekering van 126,75 euro per maand. Hier heb je een eigen risico van 385 euro per maand waarbij je een extra korting van 16,67 euro per maand hebt bij een maximale eigen risico. Bij deze zorgverzekering heb je een vrije zorgverzekering.

Echter zijn dit wel de bedragen van dit moment. Deze bedragen zullen zeker aan het begin van het nieuwe verzekeringsjaar veranderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *