De voordelen van het overstappen naar medische klompen

diverse sanita klompen

Werk je in het ziekenhuis, of in een andere medische omgeving, dan ben je waarschijnlijk gewend aan het vele lopen en staan tijdens je werk. Wellicht ervaar je hierdoor lichamelijke klachten. Denk aan pijnlijke voeten, benen of rug. Gelukkig zijn deze klachten makkelijk te voorkomen met ergonomische klompen, speciaal voor medisch personeel. Liep je tot nu toe op gewone schoenen of reguliere klompen? Stap dan over naar ergonomische klompen van Sanita. 

Comfortabele medische klompen voorkomen pijn in rug, knieën en voeten

Medische klompen zijn ergonomisch gevormd en zeer flexibel en buigzaam. Ze hebben een schokabsorberende zool die daarnaast een antislip functie heeft. Zo heb je een betere grip en is er minder kans op uitglijden. Het flexibele voetbed zorgt daarnaast voor een goede vochtregulatie van je voeten. Goede medische klompen zijn bovendien geluidsarm waardoor je met een gerust hart rondloopt tijdens je nachtdiensten.

Gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch

Jij weet als geen ander hoe belangrijk een hoge mate van hygiëne is in een medische omgeving. Daarom zijn de bovenzijden van deze klompen voorzien van leer met een PU-coating. Hierdoor zijn de klompen gemakkelijk te reinigen. Sommige varianten zijn daarnaast ook bestand tegen een wasbeurt in de klompenwasmachine.

Verschillende soorten medische klompen

Sanita biedt diverse soorten medische klompen. Zo zijn er klompen voor regulier gebruik in bijvoorbeeld het ziekenhuis of een tandartspraktijk. Maar het merk biedt ook klompen die geschikt zijn voor vochtige of zelfs natte ruimten en ruimten waar met chemicaliën wordt gewerkt.

Stap over op Sanita klompen

Sanita klompen zijn enorm populair door de sterke combinatie van een hoge hygiëne en de ergonomische pasvorm. Ook het prachtige design en de ruime keuze in designs draagt bij aan de  populariteit. Steeds meer zie je de medische klompen van Sanita in het ziekenhuis voorbij komen. Een goede reden om over te stappen op medische klompen van Sanita!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.