Een borstvergroting: ideale oplossing voor te kleine of ongelijke borsten

borstvergroting

Veel vrouwen kampen met het probleem dat ze van nature borsten hebben die qua grootte ongelijk zijn aan elkaar. Bij anderen blijven borsten simpelweg van een dusdanige grootte dat het lijkt alsof deze onvolgroeid zijn. Ook kan het zijn dat ze kleiner worden na een of meerdere zwangerschappen. Allemaal zijn dit goede redenen om ervoor te kiezen een borstvergroting te ondergaan. De keuze voor een borstvergroting is echter niet lichtzinnig te nemen. Uiteraard hebben we het hier namelijk over een chirurgische ingreep waarvoor je onder narcose zal moeten. Daarom is het verstandig goed en lang na te denken voordat je de knoop hieromtrent doorhakt. Tevens is het essentieel dat als je de ingreep laat uitvoeren, dat dit volledig het gevolg is van jouw eigen wens, en dus niet naar aanleiding van druk uit je omgeving of de maatschappij.

borstvergroting

Onderga de ingreep in een hierin gespecialiseerde kliniek

Mocht je ervoor kiezen inderdaad een borstvergroting te laten uitvoeren, dan is het aan te raden dit in een kliniek aan te doen die hier daadwerkelijk expertise mee heeft. Dit herken je aan de volgende kenmerken van de kliniek:

  • Men werkt volgens de nieuwste technieken. Dit heeft namelijk een gunstige invloed op littekens, de hersteltijd en natuurlijk het resultaat.
  • Er worden veilige protheses van hoge kwaliteit gebruikt.
  • Tijdens voorafgaande consults hangt een vrijblijvende sfeer.
  • De chirurg die de behandeling uitvoert is lid van relevante brancheverenigingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *