Hoog-laag-bed: een uitkomst bij thuisverpleging

hoog-laagbed voor thuisverpleging

Bij thuisverpleging zijn er vaak twee mensen met klachten: degene die de thuisverpleging ontvangt en degene die het geeft. De klachten voor de zorgbehoevende zijn duidelijk; daardoor is de behoefte voor zorg door ontstaan. Iets minder voordehandliggend is, dat aan de kant van degene die zorg verleent, gemakkelijk rugklachten kunnen ontstaan. Alleen al met het in en uit bed helpen van de zorgbehoevende, zit een verschoven wervel of rugspierpijn in een klein hoekje. Met een hoog-laagbed blijft u deze klachten voor.

Hoog-laagbed?

Een hoog-laagbed is ook wel bekend als een verpleegbed. De functie zit al in de naam: met behulp van een afstandsbediening kunt u een dergelijk bed verhogen en verlagen. Zo hoeft er heel wat minder gesjord en getild te worden aan de zorgbehoevende. Dat is voor beide partijen wel zo prettig. U kunt zo’n verpleegbed huren bij de meeste zorgaanbieders. Wanneer er regelmatig of langdurig thuisverpleging nodig is, dan doet u er verstandig aan een hoog-laag-bed te kopen. Dit kun je doen bij De Zorgoutlet, de webshop met zorghulpmiddelen.

Gebruikte hoog-laagbedden

U zult begrijpen dat een hoog-laagbed wat kostbaarder is dan een ‘gewoon’ bed. Nou is de zorg voor uzelf, uw partner of dierbare niet iets om op te bezuinigen. Besparen op een verpleegbed is echter mogelijk zonder verlies aan kwaliteit. De Zorgoutlet verkoopt namelijk gebruikte hoog-laagbedden, die technisch nog volledig in orde zijn. De aanbieder vindt dat ook mensen met een kleinere beurs de best mogelijke zorg verdienen. Net als dat alle (mantel)zorgverleners een rug zonder klachten verdienen. En zo is een hoog-laagbed dé uitkomst bij thuisverpleging, voor alle betrokkenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *