Is SM wel of niet voor jou weggelegd?

Mede door de boeken en films van 50 tinten grijs is SM meer aan het licht gekomen bij de “gewonere mensen”. Steeds vaker wordt er online gezocht naar informatie over SM. Dit betekent dat er dus meer interesse is voor de SM seks. SM staat voor Sado Masochisme, ook vaak aangeduid met BDSM (Bondage, Dominantie, Sado Masochisme). Er zijn verschillende gradaties bij SM seks. Ben jij geïnteresseerd, hoe vertel je dit jouw partner?

Ik wil SM seks

Heb je een vaste vertrouwde relatie dan kun je dit punt waarschijnlijk eenvoudiger bespreken met je partner. Je kunt voorzichtig peilen wat je partner ervan vindt en aangeven wat jou zelf fijn lijkt. Van bespreken komt proberen. Hou in alle gevallen beide wel een controle over de situatie doe niets wat je niet prettig vindt en wees daar heel duidelijk in naar je partner toe. Experimenteren kan geen kwaad zolang je er beide plezier aan beleeft. Het kan je seksrelatie een hele nieuwe boost geven! Begin bijvoorbeeld met een onschuldig seksspeeltje zoals een buttplug en breidt het assortiment langzaam uit met zweepjes en handboeien.

Geen relatie maar wel SM

Als je geen vaste relatie hebt lijkt het wellicht moeilijker om SM seks uit te proberen. Mensen lopen nou eenmaal niet op straat met op hun voorhoofd geschreven “ik hou van SM”. Ook zal deze informatie ondanks iedereen steeds opener wordt over seks niet zo snel besproken worden in een groep vrienden. Toch lopen er heel wat SMers rond waar datingsites weer handig op in spelen. Ben jij op zoek naar SM seks of wil je graag proberen of het iets voor je is? Meld je dan aan op één van de vele datingsites voor SMers. Geef alvorens je date wel duidelijk aan dat het de eerste keer is en dat je wilt ervaren of het iets voor je is. Ook tijdens deze dates geld de regel. Doe niets wat je niet wil en laat duidelijk merken aan je partner hoe ver hij mag gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.