Met deze 4 tips krijg jij een beter seksleven!

Wanneer je al een lange tijd een vaste bedpartner hebt, kan het zijn dat de vonken er niet meer zo vanaf spatten tijdens de daad. Als dit aan de orde is, dan is het tijd om actie te ondernemen. Er zijn diverse stappen die je kunt ondernemen om je seksleven een boost te geven. In dit artikel geven wij in ieder geval al 4 tips.

 

Deel je fantasieën met elkaar

Veel stellen zijn bang om wilde seks fantasieën met elkaar te delen. Het is erg begrijpelijk, vooral wanneer je je schaamt voor bepaalde fantasieën. Toch is het wel erg belangrijk om dit te doen. Zeer waarschijnlijk vind je partner je fantasie niet raar. Misschien hebben jullie al de hele tijd dezelfde fantasie en durft niemand het uit te spreken. De eerste tip is dus het uitspreken van je wensen op seksgebied. 

 

Stop er wat meer moeite in

Vaak zie je dat stellen die al lang samen zijn nog maar weinig moeite investeren in het seksleven. Dit zorgt ervoor dat de seks minder speciaal wordt en je nog minder seks gaat hebben. Investeer tijd in een romantische avond en zie wat daar het resultaat van is. Daarnaast is het ook belangrijk dat de relatie zelf goed is. Als je de laatste tijd veel ruzie hebt is het logisch dat je minder zin in seks hebt. 

 

Gebruik glijmiddel en geniet meer!

Een andere echte aanrader voor seks is om glijmiddel te gebruiken. Vooral wanneer een vrouw moeilijk nat wordt kan dat voor onzekerheid zorgen. Als je dan gebruik maakt van glijmiddel voelt een vrouw zich al veel meer op haar gemak. Daarnaast heb je erg veel verschillende opties met glijmiddel. Je kunt bijvoorbeeld ook eens een glijmiddel met tinteling uitproberen. Overleg wel goed met elkaar welk glijmiddel je wilt gebruiken. Sommige glijmiddelen kunnen namelijk bij iemand die er gevoelig voor is voor irritatie zorgen. 

 

Doe eens gek en kom erachter waar je echt van houdt!

Als je altijd dezelfde standjes doet is het logisch dat seks na verloop van tijd gaat vervelen. Om te voorkomen dat je beiden geen zin meer krijgt in seks, is het hard nodig om maatregelen te nemen. Probeer eens een ander standje uit en kom erachter wat jullie echt lekker vinden. Mocht je niet veel standjes kennen, dan is er genoeg informatie te vinden op het internet. Investeer hier wat tijd in en pluk daar later de vruchten van. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *