Niemand zag mijn behandeling

Een behandeling aan je tanden vindt vrijwel niemand fijn, helemaal niet als het ook nog heel erg zichtbaar is. Bijvoorbeeld een slotjesbeugel is heel erg in het zich als je lacht en dat i s vervelend. Maar tegenwoordig heb je gewoon andere behandelingen die je helpen en onzichtbaar zijn…

Behandeling bij een orthodontist

Een slotjesbeugel is een beugel die je tanden recht zet, het enige nadeel hieraan is dat je die beugel zo goed ziet. Maar het voordeel is dat je tegenwoordig ook een behandeling hebt die je niet ziet, maar een behandeling die wel werkt: een onzichtbare beugel.

Deze behandeling laat ook je tanden recht zetten, alleen je ziet hem niet. De behandeling duurt ongeveer een jaar en dus is een stuk korter dan die van die slotjesbeugel. Zo heeft de onzichtbare beugel nog wel een aantal voordelen:

  • De onzichtbare beugel zit comfortabel
  • De onzichtbare beugel is uitneembaar
  • De onzichtbare beugel is op maat gemaakt voor je
  • Goed resultaat 
  • Je ziet niet dat je in behandeling bent

Deze voordelen waren voor mij een erg sterk punt om een onzichtbare beugel te nemen.

Behandeling bij een tandarts

Ook bij de tandarts heb je genoeg behandelingen die niemand ziet, je tanden laten bleken zou je op een erg voorzichtige manier kunnen doen bijvoorbeeld. Dit heb ik ook gedaan, maar vaak denken mensen aan de spierwitte tanden van Gerard Joling terwijl dat helemaal niet nodig is.

Ik heb bij een tandarts in Enschede mijn tanden laten bleken en zei dat ik geen spierwitte tanden wou hebben, maar gewoon 1 á 2 tintjes witter dan wat ik nu heb. Zodat ik niet ineens een heel ander gebit heb. Je krijgt dan een paar bleekbitjes voor de behandeling, maar di is eigenlijk net zoiets als een onzichtbare beugel, je ziet het niet. Daarom zijn die behandelingen ook zo fijn, een echte aanrader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *