Vetophopingen in de borsten? Met liposculpture verhelp je het

liposculpture

Ophopingen van (overtollig) vet in de borsten is zeker geen zeldzaamheid. Dit brengt helaas allerlei nadelen en risico’s met zich mee. Deze nadelen behelzen zowel de esthetiek als de gezondheid. Wat overbodige vetcellen laten verwijderen uit de borsten is dan ook geen rare keuze als je hier last van hebt. Via een liposculpture behandeling kun je dit laten doen. Dit is ook een uitstekende keuze als je je borsten wenst te laten verkleinen.

liposculpture

Goede redenen om liposculpture te laten uitvoeren

Zoals gezegd zijn het verwijderen van overtollig vet uit de borsten en het verkleinen van de borsten de belangrijkste redenen om voor liposculpture te kiezen. De voordelen die je vervolgens kunt ondervinden zijn de volgende:

  • Je hebt geen hinder meer van pijn aan de hals, de schouders en/of de rug als gevolg van te grote of te zware borsten.
  • Als je je wensen tenminste goed hebt besproken met de behandelaar, dan zal je lichaam na de liposculpture beter ogen dan voor de behandeling.
  • Met liposculpture maak je het mogelijk om in één moeite door je borsten van wat extra versteviging te voorzien.
  • Je zult straks minder last hebben van behabandjes die bij jou mogelijk altijd te strak lijken te zitten.

Dit moet je weten over de ingreep

Een liposculpture behandeling is zonder meer een relatief milde ingreep te noemen. Kenmerkend aan de ingreep is dat men met kleine, dunne buisjes overtollig vet uit de borsten haalt. Bij sommige mensen kan deze behandeling onder plaatselijke verdoving plaatsvinden, terwijl bij anderen een algehele narcose toch nodig is. Infecties en complicaties zijn bij deze behandeling echt een zeldzaamheid. Wel kun je tijdelijk een zwelling eraan overhouden; een zwelling die ook wel enige weken kan blijven. In principe zou je na drie maanden niets meer van de behandeling mogen voelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *